2015. október 20., kedd

Hello, people!

Üdvözlet minden kedves látogatónak! 

Félve publikálom a leendő történetemet, de bennem van a remény, hogy lesznek olvasók, akiknek felkelti az érdeklődését a sztori! Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket és kíváncsiak lesztek a sztorira. A prológus egy visszatekintés lesz Harry múltjába, az ő szemszögéből lesz, amikor még csak 15 éves volt, aztán a történet tíz évvel később veszi fel a szálat, onnan pedig a lány, Tia Mitchell szemszögéből, akit Lottie Tomlinson testesít meg. Nagyon izgatott vagyok, de bízom bennetek!

"Amikor már minden véget ért… hogyan tovább? Harry Styles egyet megtanult az évek alatt: az apja iránt táplált dühe nem hátráltathatja az életben, most mégis döntés elé kerül: képes lesz elviselni tizenegy év után? Egykori gyámja, nagynénije, Mary megnyer egy pályázatot, minek következtében külföldre kell utazni. A parancs kiadott, nincs visszaút. Vissza kell költöznie az apjához. Az apjához, aki a valódi pokol, aki az anyjára emlékezteti, és aki miatt minden rossz bekövetkezett az életében. Ugyanolyan elhagyatott tinédzser, mégis van benne valami különös… Harry Styles egy kitartó ember. Nem is sejtenék, hogy mennyire… Az évek pörögnek, a fiatal fiú sok megpróbáltatáson átmegy, de a sors kedvező számára és eléri, amit igazán akar: egy aukciósház vállalatvezetőjévé válik. A bonyodalmak csak akkor kezdődnek, amikor múltjának egy jelentőségteljes személye, Tia Mitchell felbukkan... "

JS

4 megjegyzés:

  1. Szia! ^^ Engem érdekel a sztori!! Így tovább! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm szépen az érdeklődést, aranyos vagy! <33

      JS Xx

      Törlés
  2. Az a helyzet, hogy mostanság sok blogot olvasok, de mind olyan...sablonos. De rámentem facebook-ra és megláttam ezt és őszintén elkapott a kísértés, hogy beleolvassak! Remélem nem kell csalódnom!! ;)
    Puszi: Andii:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszönöm. Én is remélem, hogy nem fogsz csalódni. Ha úgy van, írd meg a véleményed, mert nagyon kíváncsi vagyok. <3

      JS. xX

      Törlés